Sveikatingumo stovykla Šventojoje

      VšĮ Visagino sporto ir rekreacijos centre pasibaigė dešimties dienų sveikatingumo stovykla Šventojoje kartu su sportinės akrobatikos trenere Jekaterina Filipovič.

Stovyklos dalyviai turiningai ir smagiai leido laiką. Vaikų vasaros stovykla yra viena iš priemonių skiriant ypatingą dėmesį kiekvieno vaiko užimtumui, sveikatos stiprinimui. Viso to pagalba vaikai yra atitraukiami nuo neigiamos veiklos ir žalingų įpročių. Stovyklos programa buvo sportinio pobūdžio, siekiant užimti vaikus aktyviu sportu  tuo pačiu pateikiant sveiko gyvenimo būdo pagrindus.

Vaikams buvo organizuojamos sporto treniruotės, daug emocijų teikiančios maudynės, žygiai su dviračiais, plaukimas baidarėmis, smagios užduotys ir estafetės, vakaronės.

Rytais vyko smagios mankštos, atskirų sporto šakų treniruotės.

Vakaronių metu vyko smagios užduotėlės, kuriose vaikai galėjo parodyti ne tik sportinius sugebėjimus, bet ir vaidybos. Kepdami šašlykus ant laužo vaikai smagiai leido laiką ir bendravo tarpusavyje.

Paskutinę stovyklos dieną pamiršę nuovargį su geromis emocijomis visi vaikai buvo įvertinti ir apdovanoti už dalyvavimą, pasiektus rezultatus, išradingumą, gerą nuotaiką ir gerai praleistą laiką.

Stovykla buvo uždaryta įspūdingu fejerverku ir grįžtant namo aplanke Dino pramogų parką.

Leave a Reply

Your email address will not be published.