- VšĮ Visagino sporto ir rekreacijos centras - http://vsc.sugardas.lt -

Merginų futbolo pergalė!

             2016 m. sausio ir vasario mėn. Utenos apskrityje vyko mažojo futbolo tarp mergaičių ir tarp berniukų Utenos apskrities pirmenybės. Šiose pirmenybėse dalyvavo ir Visagino sporto centro ugdytiniai. I turas vyko Visagine, II – Anykščiuose. Dalyvavo komandos iš: Anykščių, Visagino, Kupiškio ir Dusetų. Dusetų merginų futbolo komanda jau daug metų yra Lietuvos čempionatų lyderiai, todėl pasipriešinti šiai komandai buvo sudėtinga. Tačiau II ture Visagino sporto centro merginos sužaidė įspūdingai 3:3. Nepralaimėjusios II ture nei karto, pagal visus pirmenybių rezultatus, mūsų merginos iškovojo garbingą 2-ą vietą.

Komandoje buvo daug naujokių: Nikol Borodačiuk, Germina Čekanauskaitė, Diana Jagudina, Rasa Petkunaitė. Pagrindinė atsakomybė teko: Olgai Novožilovai, Viktorijai Petkunaitei, Karolinai Zakarevičiūtei. Geriausia turnyro žaidėjo pripažinta Viktorija ANTONENKAITĖ. Merginos apdovanotos taurėmis ir 2-os vietos medaliais.

Šiuo metu vyksta sustiprintas pasiruošimas tarptautiniam mažojo futbolo turnyrui, skirtam Visagino mero taurei laimėti, kuris vyks 2016 m. balandžio 8 – 10 d. Visagino miesto stadiono su dirbtine danga. Į turnyrą atvyks komandos iš: Lenkijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos miestų. Laukiame savo sirgalių!!!

1456668863985 [1]